Speelautomaten exploitatie

Als u op zoek bent naar een vakkundig en ervaren bedrijf op het gebied van speelautomaten exploitatie, bent u bij Drechtsteden Speelautomaten aan het juiste adres. Al jarenlang leveren wij speelautomaten van de beste kwaliteit voor de horeca in Nederland. Met Drechtsteden Speelautomaten kiest u voor amusement en voor kwaliteit, service en indien gewenst advies op maat.

De mogelijkheden

Als u kiest voor speelautomaten exploitatie van Drechtsteden Speelautomaten, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij bieden verschillende soorten automaten, en binnen deze soorten kunt u weer kiezen uit verschillende modellen en formaten.

  • Kansspel automaten

Een kansspelautomaat is een automaat waarvan de uitkomst tijdens het spelen door toeval bepaald wordt. De gewonnen geldprijzen worden door het automaat uitgekeerd.

  • Behendigheid automaten

Een behendigheidsautomaat is een automaat waarop voornamelijk inzicht, behendigheid, kennis en reactie uitgeoefend kan worden. De gewonnen prijzen zijn in vorm van de speelduur verlening of vrij spelen op het automaat. Voor deze apparaten is geen vergunning nodig.

  • Overige automaten

Indien u op zoek bent naar een specifiek automaat dan helpen wij u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij laten u zo snel mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Over speelautomaten

speelautomaten exploitatie

Gokkasten, spelkasten en andere speelautomaten, je ziet ze nog overal en ze blijven ook populair. Een speelautomaat geeft uw horecagelegenheid meer uitstraling en zorgt voor amusement. Daarnaast is een speelautomaat ook een goede extra inkomstenbron voor u als ondernemer.

Met speelautomaten exploitatie hebben wij jarenlang veel kennis en ervaring opgedaan. Wij kijken graag met u mee naar het mogelijk te behalen rendement van uw speelautomaten. Daarnaast adviseren wij u ook graag over welk automaat het beste past bij uw wensen en uw locatie. Neem voor advies of voor meer informatie contact met ons op.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)