Speelautomaten exploitant

Als u op zoek bent naar een betrouwbare speelautomaten exploitant, bent u bij Drechtsteden Speelautomaten aan het juiste adres. Wij leveren al jarenlang speelautomaten voor de horeca in Nederland. Wij brengen hiermee amusement in uw café, restaurant of hotel. Met Drechtsteden speelautomaten kiest u voor kwaliteit, service en indien gewenst advies op maat.

De mogelijkheden

Als u ons inschakelt als speelautomaten exploitant, kunt u kiezen uit vele mogelijkheden wat betreft de automaten. Wij bieden verschillende soorten automaten, en binnen deze soorten heeft de keuze uit verschillende modellen en formaten.

  • Kansspel automaten

Een kansspelautomaat is een automaat waarvan de uitkomst tijdens het spelen door toeval bepaald wordt. De gewonnen geldprijzen worden door het automaat uitgekeerd.

  • Behendigheid automaten

Een behendigheidsautomaat is een automaat waarop voornamelijk inzicht, behendigheid, kennis en reactie uitgeoefend kan worden. De gewonnen prijzen zijn in vorm van de speelduur verlening of vrij spelen op het automaat. Voor deze apparaten is geen vergunning nodig.

  • Overige automaten

Indien u op zoek bent naar een specifiek automaat dan helpen wij u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij laten u zo snel mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Over speelautomaten

speelautomaten exploitant

Speelautomaten kom je nog steeds overal tegen en ze blijven dan ook populair, niet alleen voor ondernemers maar natuurlijk ook voor klanten. Een speelautomaat in de horeca zorgt voor amusement en meer uitstraling. Daarnaast is een speelautomaat ook een goede extra inkomstenbron voor u als ondernemer.

Als speelautomaten exploitant hebben wij vele jaren ervaring en kennis opgedaan. Wij kijken graag met u mee naar het mogelijk te behalen rendement van uw speelautomaten. Daarnaast adviseren wij u graag over welk automaat het beste past bij uw wensen en uw locatie. Neem voor advies of voor meer informatie contact met ons op.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)