Speelautomaat in Hendrik-Ido-Ambacht

Heeft u interesse in het plaatsen van een speelautomaat voor uw horecagelegenheid in Hendrik-Ido-Ambacht? Drechtsteden Speelautomaten is gespecialiseerd in de exploitatie van kansspel- en behendigheidsautomaten in zowel hoog- als laagdrempelige gelegenheden. Speelautomaten kom je overal nog tegen, denk hierbij bijvoorbeeld aan cafetaria’s en cafés.

In de loop van de tijd is het spel behoorlijk veranderd. In de tijd van de gulden kwamen er steeds meer speelautomaten waar je met grotere bedragen op kon spelen. Met een rijksdaalder had je bijvoorbeeld kans op maximaal 250 gulden. Toen de euro is ingevoerd is de inzet mee gegroeid en nu zijn er zelfs euro speelautomaten die wel €500 kunnen opleveren.

Over ons

Speelautomaat Hendrik-Ido-AmbachtWij zijn een bedrijf dat speelautomaten exploiteert in de horeca in Nederland. Een speelautomaat brengt amusement in uw café, restaurant of hotel in Hendrik-Ido-Ambacht. Tegenwoordig zijn speelautomaten en horeca onafscheidelijk met elkaar verbonden. Ook is een speelautomaat een goede inkomstenbron voor u als ondernemer.

De meeste speelautomaten hebben maar weinig ruimte nodig, waardoor ze in bijna elk café te plaatsen zijn. Wij helpen u graag bij het kijken naar het mogelijk te behalen rendement van speelautomaten binnen uw bedrijf. Zo kunt u vervolgens beslissen of u het plaatsen van het speelautomaat in Hendrik-Ido-Ambacht wilt doorzetten.

Onderhouden van uw speelautomaat in Hendrik-Ido-Ambacht

Het onderhouden en updaten van uw speelautomaat in Hendrik-Ido-Ambacht zit inbegrepen bij de service. Onderhoud is een belangrijk onderdeel bij ons, een defect automaat kan u veel geld kosten en het wekt irritatie bij de spelers. Daarnaast is de levensduur van een slecht onderhouden speelautomaat korter. Mocht er toch iets kapot gaan garanderen wij u een goede storingsdienst.

Contact

Of het nu om een kroeg, pub, coffeeshop, café, restaurant of partycentrum gaat, als u meer informatie wilt over het plaatsen van speelautomaten in Hendrik-Ido-Ambacht kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar: 0621417505, e-mailen naar: info@drechtstedenspeelautomaten.nl of door het contactformulier in te vullen.  

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)