Gokkasten Westland

Voor veel bestaande en/of startende horecaondernemers zijn gokkasten een nieuw terrein. Wij van Drechtsteden Speelautomaten beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw bedrijf in Westland van een gokkast te voorzien. Onze ervaren werknemers kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, voordelen, winkansen, uitbetaling en opbrengsten.

Regels voor gokkasten

Voor de gokkasten zelf zijn een aantal regels opgesteld waaraan ze moeten voldoen. Zo mag een speler gemiddeld per uur niet meer dan €40,-verliezen en de inzet voor een basisspel mag niet meer dan €0,20 zijn. Daarnaast moet er minimaal 60% van de inzet aan de speler uitgekeerd worden.

Gokkasten Westland Om te kunnen bepalen of uw bedrijf in Westland in aanmerking komt voor een vergunning voor gokkasten is het nodig om onderscheid te maken in hoogdrempelige en laagdrempelige horecagelegenheden. Dit onderscheid wordt gemaakt om zoveel mogelijk te voorkomen dat jongeren onder de 18 jaar in aanraking komen met de verslavende aspecten van kansspelen. Hoogdrempelige horecagelegenheden kennen een uitgaanspubliek met een leeftijd van 18+.

Wij leveren gokkasten en speelautomaten voor zowel hoog- als laagdrempelige horecagelegenheden. Er is er dus altijd een geschikt voor uw bedrijf in Westland.

Onderhoud van uw gokkasten in Westland

Het onderhouden en updaten van uw gokkasten in Westland zit inbegrepen bij onze service. Onderhoud is een belangrijk onderdeel bij ons, een defect automaat kan u veel geld kosten en het wekt irritatie bij de spelers. Daarnaast is de levensduur van een slecht onderhouden gokkast korter. Mocht er toch iets kapot gaan garanderen wij u een goede storingsdienst.

Contact

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan gokkasten voor uw horecagelegenheid in Westland? Wij helpen u graag verder met het informeren, adviseren en uitkiezen van een gokkast die perfect bij uw bedrijf past! Neem hiervoor contact met ons op, dit kunt u doen door te bellen naar: 078-6102738, te e-mailen naar info@drechtstredenspeelautomaten.nl, of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)