Gokkast Hoogvliet

Voor veel bestaande en/of startende horecaondernemers zijn gokkasten een nieuw terrein. Wij van Drechtsteden Speelautomaten beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw bedrijf in Hoogvliet van een gokkast te voorzien. Onze ervaren werknemers kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, voordelen, win kansen, uitbetaling en opbrengsten.

Het aanschaffen van een gokkast in Hoogvliet

Gokkast HoogvlietAls u van plan bent een gokkast aan te schaffen voor meer amusement in uw café, restaurant of hotel in Hoogvliet, wilt u er verzekerd van zijn dat u een gokkast van kwaliteit aanschaft. Kies daarom voor gokkast exploitant Drechtsteden Speelautomaten. Een gokkast geeft uw horecagelegenheid meer uitstraling en biedt uw klanten meer amusement. Ook is een gokkast een goede extra inkomstenbron voor u als ondernemer.

De meeste gokkasten hebben maar weinig ruimte nodig, waardoor ze bijna in elk café te plaatsen zijn. Wij kijken graag met u mee naar het mogelijk te behalen rendement van uw gokkast.

Storingsdienst

Het onderhoud en updaten van gokkasten zit inbegrepen bij onze service voor u in Hoogvliet. Onderhoud is een belangrijk onderdeel bij Drechtsteden Speelautomaten. Een defect automaat kan u veel geld kosten en wekt het irritatie bij de spelers. Daarnaast is de levensduur van een slecht onderhouden gokkast natuurlijk korter. Mocht er toch een gokkast kapot gaan, dan garanderen wij een goede storingsdienst.

Vergunningen

Om een gokkast te plaatsen in uw horecagelegenheid bij u in Hoogvliet moet u een exploitatie- en aanwezigheidsvergunning hebben. Deze kunt u beide met een formulier aanvragen. Wij helpen u hier graag mee!

Contact

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan gokkasten voor uw horecagelegenheid in Hoogvliet? Wij helpen u graag verder met het informeren, adviseren en uitkiezen van een gokkast die perfect bij uw bedrijf past! Neem hiervoor contact met ons op, dit kunt u doen door te bellen naar: 078-6102738, te e-mailen naar info@drechtstredenspeelautomaten.nl, of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)