Gokkast exploitatie

Drechtsteden Speelautomaten is een bedrijf dat gespecialiseerd is in onder andere gokkast exploitatie. U bent bij ons aan het juiste adres voor de exploitatie van kansspel- en behendigheidsautomaten. Wij bieden deze aan voor zowel hoog- als laagdrempelige gelegenheden door heel Nederland.

Speelautomaten kom je overal tegen, vooral in de horeca zijn de automaten zeer geliefd. De spellen veranderen echter wel met de tijd. Vroeger was het maximale bedrag waarmee gespeeld kon worden bijvoorbeeld veel lager dan nu. Toch blijft de vraag naar de automaten groeien door ondernemers en klanten.

gokkast exploitatie

Het aanschaffen van een gokkast

Het aanschaffen van een gokkast heeft vele voordelen. Deze geeft uw horecagelegenheid meer uitstraling en biedt uw klanten meer amusement. Daarnaast is het een goede extra inkomstenbron voor u als ondernemer. Als u van plan bent om een gokkast aan te schaffen voor meer amusement in uw café, restaurant of hotel wilt u er verzekerd van zijn dat u een gokkast van goede kwaliteit aanschaft, dit kunnen wij u garanderen.

Meer informatie of advies? 

Als u meer informatie wilt over de gokkast exploitatie van Drechtsteden Speelautomaten of over ons aanbod, kunt u contact met ons opnemen. Ook voor advies op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij het aanschaffen van een gokkast en vertellen u welk soort het beste past bij u en bij uw locatie.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)